BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

S E L A M A T D A T A N G .......W E L C O M E .....

Buat julung-julung kalinya maka terhasillah sebuah nukilan....dan terciptalah satu lembaran baru buat sebuah kelab berbasikal yang bakal menggegarkan seantero dunia dengan segala xtvt yang bakal dipaparkan dalam segala bentuk wadah.....Maka dengan ini dan dengan bangganya tertubuhlah sebuah kelab berbasikal dengan nama yang bakal menggegarkan.

"MAPLAY CYCLING CLUB"

TOUGH-UNDENIABLY-AGGRESSIVE

---------------------------------------------------
"e- borang" keahlian kelab terdapat di bahagian bawah Blog ini.

Note: Kesemua borang ini akan disalurkan terus kedalam email kelab: maplayclub@gmail.com Sekian. - Shakri -


Thursday, March 4, 2010

Kayuhan Genting Perez 21.2.2010


Assalamualaikum dan salam sejahtera pada semua,

Tontonilah beberapa rakaman video ketika kayuhan Maplay Cycling Club dari Bt.18 - Genting Perez - Tekala - Bt.18.



1. Drama Sebabak di puncak Perez.....Maaf ler masa naik tu tak dapat nak shot coz technical error, dah sampai atas baru boleh shotttttttt.......tapi tak semua dapat sorry Cifu Zairi,Bro Rashin dan Bro Nizam aksi anda naik tak ada........tapi hang bertiga memang power ler sampai dulu sebelum mereka2 ni sampai.......kita saksikannnnnnnnnn


video


2. Drama Sebabak 2 kaki tua dengan entah berapa ribu kuasa kuda (FERRARI).....Jalan ni memang popular semuanya ada.....'Jangan Pandang Belakang' itulah pengajarannya bila turun Genting Perez ni...tumpukan kayuhan.....tapi dia ni bila terperasan kelibatnya mesti toleh punya....so tak sempat nak ambil lap tumbang ler sorang kawan kita Ashraf bila tengok belakang FERRARI merah dah rapat dengan Rusling.....Masa awal turun berselisih dengan Man Ciocc and geng....sorry ler bro tak sempat nak rakam aksi you all..... Bro Rashin....hang boleh cite kat anak hang aksi ni siapa pemenang nye.....anak saya pun macam tu gak bila balik dari berkayuh dia mesti tanya siapa yang menang.....Bro Nizam minta maaf ler coz tak berhenti masa hang betulkan rantai lucut kot.....masa tu tengah nak potong Shakri.....mari kita tengokkkkkkkkk


video


3. Drama Sebabak Balik dari Tekala.......Sempat bersalaman dengan Kembar Man Ciocc masa kita nak berpatah balik, Man Ciocc and the geng pun sampai....pas tu dapat jugak bergambar dengan kembar dia.....caya la Man...hang berdua memang cun ler kat man aje mesti bersama......Kat Tekala ni nampak macam best jer....boleh bawak family mandi manda....jualan pun ada..... permulaan kayuhan santai aje......pas tu CR1 yang bawak anakjawa tu potong satu...satu....sampai ler ke simpang 3 ke Bt.18......tak der cabaran ler....ingat kan Pak Brahim ada kat belakang nak take over.....tapi saya tabik dia ni take care kekawan kat belakang....Bro Nizam pulak kejang......tu yang jauh kat belakang tu....anyway thanks ler to all riders kat belakang tu...Pak Brahim, Rashin, Rusling dan Cifu Zairi sama2 membantu Nizam....jom kita perhatikannnnnnnnnnnnn


video


Ok, ler setakat ini untuk kayuhan Di Perez ni harap semua nya ENJOYYYYYYYY

0 comments: